Lončarstvo Buser, lončarska delavnica, tradicijo, dolgoletne izkušnje, unikatni ročni izdelki, proizvodi, slovenske gline

Lončarstvo Buser Franc s.p.
Prožinska vas 50
3220 Štore

Tel.: 03 577 15 26
GSM: 041 406 312

Kontaktirajte nas:
pošlji povpraševanje >>


Lončarstvo Buser z več kot 220-letno tradicijo nosi certifikat Rokodelskega združenja Art&Craft Slovenija pod številko 780-8/94. Lončeni izdelki so ročno oblikovani, izdelani iz domače slovenske gline, atestirani in namenjeni uporabi v gospodinjstvu.

Lončarstvo Buser vam nudi široko paleto ročno izdelanih in poslikanih lončenih proizvodov, izdelovanje unikatnih in serijskih izdelkov, plošče za kmečke peči in kamine ter darilni in protokolarni program v okrasni embalaži.

Leta 1986 Lončarstvo Buser prejme naziv Mojster domače obrti. Leta 1999 pa še Zlati grb občine Štore za ohranjanje kulturne dediščine.

Svoje izdelke so Buserji že od nekdaj prodajali na sejmih, dandanes pa mojster Buser razmišlja, da je novi način e-trgovine velika priložnost za kupca in proizvajalca, kajti kupec ima direkten kontakt s proizvajalcem. Ta sistem trženja nudi kupcu boljše pogoje in dostavo naročenih izdelkov na njegov dom z dostavno službo pošte ali dostavnega podjetja.
Izdelava spletnih strani - 1A INTERNETIzdelava spletnih strani: